De Teckels die ik heb gekend na Seppel

 

BEAU( Wijk bij Duurstede)

Beau is een zeer verwaande teckel met een zware dominante blaf. Als er herrie in de buurt is dan gaat Beau langdurig te keer. Hij heeft geen tijd voor mij en heeft alleen gedoogd dat ik foto’s van hem maakte op zijn huisadres.
Beau ziet iets wat hem tegenstaat
Beau, als hij mij ziet.

XENA (Driebergen)

Xena is een heel lieve”black and tan”teckel die mij onder de duim kreeg door haar smachtende ogen. Haar hobbies waren spelen met een bal en het doodschudden van prooien( knuffelbeesten)

In Gravenbol had ze erg veel plezier in het water en rondrennen langs de waterkant.

’s Nachts moest ze bij mij of Jacqueline in bed omdat ze zich anders heel zielig voelde..

Xena lag graag onder een dekentje, maar daar schoot ze wel als een raket onder vandaan om het geblaf van Beau van repliek te dienen.
Xena op Gravenbol

 

CATOOTJE (Amerongen)

Catootje is een stoere drahthaarteckel die keihard kon wandelen en ,eenmaal thuisgekomen,in de kamer orders begon uit te delen. Ze wilde spelen,dwz aan knuffels rukken en door het huis en de tuin en rond de stoel achterna gezeten worden!
Catootje in de zon
Catootje in de winter op Gravenbol

MURPHY(alias Schurkje) uit Wijk bij Duurstede

Murphy is (2018) een jonge dondersteen die er plezier in had  van alles kapot te knagen, onze egel te pesten en mij achterna te zitten en in mijn voeten te bijten en in mijn broek te hangen.

Murphy ziet mij en wil me grijpen
Murphy aan mijn broek
Murphy in complete razernij

 

BINCK

Binck (2018) is een aandoenlijk klein drahthaarteckeltje dat er veel plezier in had om er steeds vandoor te gaan en daarom steeds aan de lijn moest blijven.
Hij was klein maar had een grote waffel en deed graag mee aan de buurtblafrondes die door Beau werden gestart.
Hij was erg gehecht aan Jacqueline en haar vertrek van huis om boodschappen te doen werd altijd op groot gehuil en gepiep onthaald.

 

Binck op zijn troon

Binck klaar voor de tocht naar het Leersumse bos

Binck bij Jacqueline op schoot
Binck in de toestand van laagste energie